Grafito: migracja newsów, grafika itd 300 zł? Żartujesz chyba

Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
Grafito napisał(a):Panowie zdziwiacie niesamowicie. Wystarczy wgrać wordpressa zakupić motyw betheme o ile się nie mylę jakieś 300zl to kosztuje, zmodyfikować w dwie godziny i strona stoi. Nie róbcie z zmiany strony góry nie do przejścia z kosztami jakbyśmy mieli kupić auto. Bo naprawdę, postawić stronę od nowa może zamknąć kwota nawet 300zl. Z chęcią pomogę jeżeli będzie potrzeba
Flymf napisał(a):Z całym szacunkiem ale używanie wordpressa czy innych gotowych rozwiązań jest dla mnie pomysłem SŁABYM. Ten serwis potrzebuje dedykowanego portalu skrojonego pod wymogi Aira.
Solv napisał(a):Jako, że mam ostatnio więcej wolnego czasu mógłbym podjąć się stworzenia takiej strony za darmo (jeżeli przeszła by opcja Wordpressa), potrzebował bym tylko chętnego grafika do stworzenia projektu strony w psd na podstawie szablonu. Tutaj przykład ciekawego szablonu w tematyce, który moglibyśmy zmodyfikować http://splash.stylemixthemes.com/soccer/
Flymf napisał(a):Z całym szacunkiem ale używanie wordpressa czy innych gotowych rozwiązań jest dla mnie pomysłem SŁABYM. Ten serwis potrzebuje dedykowanego portalu skrojonego pod wymogi Aira.
lingo1 napisał(a):Wordpress ma swoje ograniczenia i nigdy nie dorówna profesjonalnym stronkom. Jak to ma być byle co to lepiej zostawić jak jest.
lingo1 napisał(a):Wordpress ma swoje ograniczenia i nigdy nie dorówna profesjonalnym stronkom. Jak to ma być byle co to lepiej zostawić jak jest.
Grafito napisał(a):Flymf napisał(a):Z całym szacunkiem ale używanie wordpressa czy innych gotowych rozwiązań jest dla mnie pomysłem SŁABYM. Ten serwis potrzebuje dedykowanego portalu skrojonego pod wymogi Aira.
A jest pomysłem słabym ponieważ? Jaki problem jest z wordpressem, jeżeli dobrze przygotuje się szablon?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości