Strona 8 z 569

PostNapisane: 2 gru 2007, o 17:21
przez Muszka
sopcast kanal 29915

smiga az milo ;]

PostNapisane: 2 gru 2007, o 17:22
przez kudlaczek
Piotrek daj link plz :!:

do TvAnts

PostNapisane: 2 gru 2007, o 17:24
przez Piotrek
kudlaczek napisał(a):Piotrek daj link plz :!:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

PostNapisane: 2 gru 2007, o 17:24
przez kudlaczek
THX

Pieknie smiga :)

PostNapisane: 2 gru 2007, o 17:35
przez bleki
Najlepsza jakosc jest na kanale SM w TVUPlayer (372 Kbps). Na poczatku meczu kanal nie dzialal, teraz jest wszystko w porzadku.

PostNapisane: 4 gru 2007, o 22:34
przez Sochal

PostNapisane: 4 gru 2007, o 22:38
przez MaG

PostNapisane: 8 gru 2007, o 15:58
przez Piotrek
No to dzisiaj luzik, jesli chodzi o meczyk, StarSports raczej nie zawodzi :)

:arrow: sop://broker1.sopcast.com:3912/6029
:arrow: sop://broker.100vod.com:3912/10020

PostNapisane: 11 gru 2007, o 21:33
przez MaG
Na dzis polecam kanal SopCastowy 2109
smiga poki co znakomicie :)

PostNapisane: 11 gru 2007, o 21:36
przez wokky
A ja ogolnie polecam program TVUPlayer.
Zaleta: piekielnie szybko sie laczy, kilkanascie sekund i juz. Linki zawsze sie znajda, przynajmniej na razie nie mialem zadnych problemow.
Na prawde polecam!

PostNapisane: 11 gru 2007, o 21:38
przez Sochal
macie cos na sopcasta?

no ten moj jest SopCasta ;) // MaG

ahh, to z dzisiaj post jest :) ale juz znalazlem. 6001 tez dziala pieknie [star sports oczywiscie]

Piotrek

wpisz sobie po prostu "Channel - 6001" w Sopcascie :) Ale link MaGa lepszy. Aktualizowac nic nie musze. 45 minut non-stop na bufferze 100%. :)

PostNapisane: 11 gru 2007, o 21:44
przez gerrard69
Ten link podany przez MaG jest swietny i dziala na Sopcast.

Trzeba go tylko aktualizowac.

Pozdrawiam

PostNapisane: 16 gru 2007, o 11:45
przez murgrabia
RODACY

Przez najblizszych kilka dni bede mial okazje korzystac z Orengowego internetu 3,6 Mb/s
Chce go przetestowac na dzisiejszym meczu. Wczoraj wlaczylem barcelone i dzialalo poprawnie.
Mozecie udzielic mi kilku rad np.

Wczesniej wlanczac kanal sportowy aby sie zaladowal?
Na jakim kanale ogladac?

z gory dziekuje
Yours faithfully
MURGRABIA :)

PostNapisane: 16 gru 2007, o 12:11
przez konradlfc
Trzeba go tylko aktualizowac.


W jaki sposob trzeba go zaktualizowac? bo Biufer mam caly czas 100% a pisze mi E04 Please Insert Smartcard :P

PostNapisane: 16 gru 2007, o 13:46
przez Piotrek
murgrabia napisał(a):Wczesniej wlanczac kanal sportowy aby sie zaladowal?

Proste :)

murgrabia napisał(a):Na jakim kanale ogladac?

Wchodzisz na ta stronke: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
I wybierasz sobie kanal, ktory pasuje do twojego programu.
Widze, ze masz szybkiego neta, wiec najlepiej wybierz ten kanal, ktory ma najwieksze 'Birate'

:wink: