Wie ktoś dlaczego mecz MU - Derby jest na OT ? To nie było tak że w niżej notowanym klubie jest pierwszy mecz? (bez sarkazmów że się wszystko zgadza proszę

Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
urban12 napisał(a):Co Wilson wykonał rzut wolny to nie mam pytań.. chyba został po treningach z Lampardem. Niby śmieszne Carabao Cup a cieszy, że United opadło. Wychowanek Liverpoolu strzela bramkę, były gracz Chelsea jest menago tej drużyny, piękny wieczór. Oby jutro był tak samo piękny jak wyrzucimy Chelsea z tego pucharku.
zawad2 napisał(a):urban12 napisał(a):Co Wilson wykonał rzut wolny to nie mam pytań.. chyba został po treningach z Lampardem. Niby śmieszne Carabao Cup a cieszy, że United opadło. Wychowanek Liverpoolu strzela bramkę, były gracz Chelsea jest menago tej drużyny, piękny wieczór. Oby jutro był tak samo piękny jak wyrzucimy Chelsea z tego pucharku.
Im więcej takich porażek, tym szybciej wywalą Mou, a im szybciej go wywalą tym w sumie gorzej. Ja się zatem z takiej porażki nie cieszę. Mogli już ciułać wygrane w tym "pucharku".
urban12 napisał(a):zawad2 napisał(a):urban12 napisał(a):Co Wilson wykonał rzut wolny to nie mam pytań.. chyba został po treningach z Lampardem. Niby śmieszne Carabao Cup a cieszy, że United opadło. Wychowanek Liverpoolu strzela bramkę, były gracz Chelsea jest menago tej drużyny, piękny wieczór. Oby jutro był tak samo piękny jak wyrzucimy Chelsea z tego pucharku.
Im więcej takich porażek, tym szybciej wywalą Mou, a im szybciej go wywalą tym w sumie gorzej. Ja się zatem z takiej porażki nie cieszę. Mogli już ciułać wygrane w tym "pucharku".
A niech go wywalą. My musimy patrzeć tylko i wyłącznie na siebie. Co nas United? my mamy swoją drużynę, swojego menago. Jesteśmy w tym sezonie silni, mamy silną ławkę i nie powinniśmy się patrzeć na inne drużynyw tym sezonie w Premier League będziemy takim samym walcem jak City w ubiegłym sezonie, możecie robić screeny i na koniec sezonu je tutaj dodać
a United? to jest strzęp nie klub. Nawet zwolnienie Mourinho im nie pomoże.
Mariano napisał(a):Mam nadzieję że Klopp oleje Carabao Cup totalnie, że wystawi totalne rezerwy, że absolutnie żaden zawodnik który odgrywa znaczącą rolę w zespole i będzie potrzebny Chelsea w lidze, Napoli i przede wszystkim City nie postawi jutro stopy na boisku. Jesteśmy w środku 7 meczowego maratonu w 23 dni, taki nic nie warty puchar jest po prostu niepotrzebny i spinanie się na niego to jakaś pomyłka. Z pucharów krajowych nie czarujmy się, ale jakakolwiek poważną wartość ma FA Cup, a jakieś Coracao czy Carabao zostawmy komu innemu. Liczę na Mignoleta, Moreno Clynea, Lovrena (on jest wogóle zdrowy?) Fabinho Origi Solanke, fajnie byłoby również Curtisa Jonesa zobaczyć bo w presezonie fajnie pykał. Mniej więcej taką ekipę bym widział. Tylko Markovicia nie dawajcie, bo temu nygusowi się podobno nawet w U23 nie chce biegać. W 100% poważnie uważam że nie potrzebujemy walczyć o taki puchar, z uśmiechem oddam go komu innemu i zaoszczędzę siły na poważniejsze rozgrywki.
Mariano napisał(a):Mam nadzieję że Klopp oleje Carabao Cup totalnie, że wystawi totalne rezerwy, że absolutnie żaden zawodnik który odgrywa znaczącą rolę w zespole i będzie potrzebny Chelsea w lidze, Napoli i przede wszystkim City nie postawi jutro stopy na boisku. Jesteśmy w środku 7 meczowego maratonu w 23 dni, taki nic nie warty puchar jest po prostu niepotrzebny i spinanie się na niego to jakaś pomyłka. Z pucharów krajowych nie czarujmy się, ale jakakolwiek poważną wartość ma FA Cup, a jakieś Coracao czy Carabao zostawmy komu innemu. Liczę na Mignoleta, Moreno Clynea, Lovrena (on jest wogóle zdrowy?) Fabinho Origi Solanke, fajnie byłoby również Curtisa Jonesa zobaczyć bo w presezonie fajnie pykał. Mniej więcej taką ekipę bym widział. Tylko Markovicia nie dawajcie, bo temu nygusowi się podobno nawet w U23 nie chce biegać. W 100% poważnie uważam że nie potrzebujemy walczyć o taki puchar, z uśmiechem oddam go komu innemu i zaoszczędzę siły na poważniejsze rozgrywki.
lfc13 napisał(a):Ten mecz musimy wygrać chociażby z tego względu, żeby reszta chłopaków którzy nie łapią się do podstawowej 11-tki też miała rytm meczowy, żeby też czuli się docenieni, dowartościowani przez trenera i żeby poczuli sami, że są dobrzy i mocni jako piłkarze.
W zeszłym sezonie pamiętam były płacze i szlochy, że wielu młodych nie dostało szansy od bossa, ale ja pytam gdzie ją mieli dostać? W Finale Champions League?
Owszem, dostali w pocharze ligii i Anglii ale że szybko odpadli to i szybko skończyły się ich szanse na grę. Proste!
Więc nich grają i wygrywają a nie biorą przykładu z ManUtd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości