Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
DrGonzo napisał(a):Dlaczego Lovrena nie było dziś nawet na ławce? Nie jestem ostatnio na bieżąco z wszystkimi newsami. Przeczytałem tylko, że odmówił gry w reprezentacji (ciekawe dlaczego swoją drogą), ale na temat kontuzji nic do mnie nie dotarło. Ostatni mecz w jego wykonaniu to nie było mistrzostwo świata, ale żeby taki zjazd formy?
Klavan za Lovrena. Mam nadzieję że Ragnar pogra sobie teraz do rozpoczęcia okienka transferowego,kupimy jakiegoś klasowego stopera i nie będe musiał już oglądać chorwackiego parodysty.
RedSolider napisał(a):Fantastyczny występ Dejana, schował całkowicie Lukaku do kieszeni. Tylko raz dał się ograć Belgowi, ale wyratował sytacje faulując go. Jeden z lepszych jak nie najlepszy występ Lovrena w Liverpoolu. Cichy bohater tego meczu.
RedSolider napisał(a):Fantastyczny występ Dejana, schował całkowicie Lukaku do kieszeni. Tylko raz dał się ograć Belgowi, ale wyratował sytacje faulując go. Jeden z lepszych jak nie najlepszy występ Lovrena w Liverpoolu. Cichy bohater tego meczu.
YNWAmate napisał(a):Może nie tak dobry występ jak Klavana, ale Dejan zagrał także dobre zawody.
Shinoda napisał(a):Tylko zsyłka na Syberię. Naprawdę nie da się patrzeć na jego grę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości