maddy napisał(a):A jedzie ktoś może przez Bydgoszcz albo z Bydgoszczy?Przydałby się transport. Bardzo chcę dołączyć do Czerwonej Rodziny
Jade na pewno ja autkiem jak jesteś zainteresowany pisz na PW
Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
maddy napisał(a):A jedzie ktoś może przez Bydgoszcz albo z Bydgoszczy?Przydałby się transport. Bardzo chcę dołączyć do Czerwonej Rodziny
maddy napisał(a):Tak się składa, że to czy ktoś będzie czy nie zależy często od dojazdu.. Przezorny zawsze ubezpieczony. No, ale w porządku. Poczekam na osobny temat.
AirCanada napisał(a):Zaliczki będą zbierane od 15.05 do 31.05 w kwocie 100 złotych.
JuniorLFC napisał(a):Ajjć, z wielką chęcią stawił bym się, ale niestety wiek robi swoje.
No cóż, zazdroszczę wam !
Jose napisał(a):JuniorLFC napisał(a):Ajjć, z wielką chęcią stawił bym się, ale niestety wiek robi swoje.
Mi już kiedyś ktoś napisał , że ,,wiek nie ma różnicy''. Sam mam 16 lat i prawie na 100% będę na zlocie
liverpoolek napisał(a):Jose napisał(a):JuniorLFC napisał(a):Ajjć, z wielką chęcią stawił bym się, ale niestety wiek robi swoje.
Mi już kiedyś ktoś napisał , że ,,wiek nie ma różnicy''. Sam mam 16 lat i prawie na 100% będę na zlocie
Ale tu chyba chodzi o rodziców. Nie wszyscy są jednakowi.
JuniorLFC napisał(a):Oboje są kibicami LFC, tylko czy puściliby mnie samego? Chyba jednak nie, mama jest zbyt opiekuńczaCóz, jeszcze ze 2 lata i mam nadzieję, że się z wami zobaczę !
meireles91 napisał(a):Siemano Załoga!Jedzie ktoś z Rzeszowa??? Ja na codzień studiuje w warszawie, ale akurat w sierpniu będę w rodzinnym rzeszowie i mam pytanie czy ktoś się wybiera w tą długą podróż do Wielkopolski???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość