Wrzucony

Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
Banan napisał(a):Poruszę, myślę bardzo ważną dla pewnego grona osób, sprawę wiatrówki.
Otóż, jako że Rafał na Zlot prawdopodobnie się nie wybiera (chyba, że wejście smoka, o którym nic nie wiem), nie mamy naszego ulubionego poskramiacza wszelakich zaMUlastych plakatów i puszek po piwie. Ja wiatrówkę posiadam, ale nie widzi mi się taszczenie jej pociągami, gdyż po pierwsze nie wszyscy ludzie zdają sobie sprawę, że na takie cacko pozwolenia nie trzeba, a po drugie wynikające z pierwszego, nie chcę, żeby mnie jakaś brygada antyterrorystyczna sprowadziła do parteru
![]()
Więc jeśli ktoś jedzie samochodem i posiada wiatrówkę, albo jego tata/kolega/kolega kolegi ma takową i byłby skłonny pożyczyć (oczywiście ma zagwarantowane w 200%, że broni nic się nie stanie przykładem z lat ubiegłych), to było by bardzo miło i pewna tradycja podtrzymana![]()
Gin napisał(a):..
LUDZIE BRAĆ WIATRÓWKĘ, GRANATY, Moździerze, haubice, detonatory, zapalniki i duuużooooo C4 - A ja kupię jakieś plakaty <lol2324234>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości