Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
Teszni1 napisał(a):Ogląda ktoś na tyle Serie A lub po prostu mecze Juventusu, by móc określić jak poczyna sobie Emre we Wloszech?
Zyska napisał(a):Temat Coutinho nie wchodzi w grę. Nie kupimy zawodnika który po pierwsze kosztuje 100 mln, po drugie jak wspomniał Pyrka nie jest nam niezbędny, a po trzecie kłamał w żywe oczy
consigliere napisał(a):on już wiosną udowodnił że system Valverde rozumie doskonale. nie sądzę też aby komukolwiek przyszło do głowy aby takiego zawodnika sprzedawać za 100 mln. to wciąż jest drugi najbardziej wszechstronny atakujący w kadrze Barcelony, z olbrzymim marginesem rozwoju.
gincu napisał(a):Teszni1 napisał(a):Ogląda ktoś na tyle Serie A lub po prostu mecze Juventusu, by móc określić jak poczyna sobie Emre we Wloszech?
Ja nie, ale czytałem parę opinii. Ponoć słabizna, drugi Khedira. Za wolny, niedokładny, czyli nic nowego. Kibice Starej Damy raczej na niego psioczą
Eh szkoda, pamiętam te jego wślizgi. Jezu jakie były piękne, dostojne i zawsze niemal idealnie wymierzone. Miałem nadzieję, że będzie to wielki talent, szkoda, że nie wyszło.
Django napisał(a):gincu napisał(a):Teszni1 napisał(a):Ogląda ktoś na tyle Serie A lub po prostu mecze Juventusu, by móc określić jak poczyna sobie Emre we Wloszech?
Ja nie, ale czytałem parę opinii. Ponoć słabizna, drugi Khedira. Za wolny, niedokładny, czyli nic nowego. Kibice Starej Damy raczej na niego psioczą
Eh szkoda, pamiętam te jego wślizgi. Jezu jakie były piękne, dostojne i zawsze niemal idealnie wymierzone. Miałem nadzieję, że będzie to wielki talent, szkoda, że nie wyszło.
Jak się Juveniakom nie podoba, to zawsze można go wypożyczyć do końca sezonu do LFC. I zagra w środku pola, i w środku obrony i na prawej obronie - no kurła skarb nie piłkarz
. Ktoś tu kiedyś wspomniał, że to Pan Piłkarz, i naszego Fabsa wciąga na śniadanie i wysrywa o 10
CzerwonyBartek napisał(a):Django, co ty mówisz? Can miał tylko wybitne przebłyski. Fabs nawet teraz kiedy dopiero co zaadaptował się w drużynie daje poczucie o wiele większej stabilizacji i spokoju. Ale fakt faktem Can raz na rok dawał takie perełki w swoich występach, że miłośnicy kompilacji za kilka lat będą go nieświadomie stawiać w gronie najlepszych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość