słabsze chwile. Dziś akurat to jest nie ważne , mamy brąz i trzeba się cieszyć. Nie ma co się kłócić kto był słabszy , a
kto lepszy, wszyscy Polacy na tym turnieju pokazali że są fantastyczni. Coś wspaniałego , wielkie emocje. Brawo

Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
MichaLFC napisał(a):Mnie osobiście dziś irytował Karol Bielecki , którego bardzo
mocno podziwiam, ale to są ludzie i każdemu zdarzają się słabsze chwile.
RedEscelios napisał(a):Poratuje ktoś linkiem do drugiej połowy? nie miałem możliwości podziwiania:) Na dogrywkę już zdążyłem
grunwald napisał(a):MichaLFC napisał(a):Mnie osobiście dziś irytował Karol Bielecki , którego bardzo
mocno podziwiam, ale to są ludzie i każdemu zdarzają się słabsze chwile.
Bielecki bez dobrego środkowego nie istnieje i szkoda, że Biegler nie potrafił tego dostrzec. Facet jest wybornym specjalistą od defensywy, ale przeciętnym jeśli chodzi o atak. Wpuszczanie Jureckiego na środek, katowanie Rojewskiego, odstawka Szyby, bardzo słabe przygotowanie taktyczne...
Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem, bo chłopaki serduchem wywalczyli ten brąz.
Dokoptować do sztabu jakiegoś speca od ofensywy, chuchać na Jaszkę i możemy myśleć o podium za rok.
NiePodpiszeSie napisał(a):
Notorycznym problemem u niektórych na tym forum jest wyciąganie pewnych stwierdzeń z kontekstu bez logiki i rozumienia tekstu pisanego.
jaskol95 napisał(a):OK, nie jestem fanem piłki ręcznej, a tym bardziej KOBIECEJ piłki ręcznej aleeeeeeee jesteśmy w półfinale!!! Ktoś mi powie, czy to my czy Holandia będzie faworytem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość