Ja tam Irlandii nie lubię, ale tym zagraniem Henry wg mnie
pozbawił się jaj. Słabo to wyglądało. Jeszcze gdyby mu się
faktycznie odbiła, ale on ją sobie jeszcze dłonią zagrał...
No, ale. Ogółem to cieszę się, że Francja jedzie, a nie Irlandia (choć okoliczności- beznadziejne). Acha. I jeszcze jedno. Moim zdaniem, co było na boisku to powinno zostać. Kiedyś Anglia coś straciła (Boski Diego^^) przez pomyłkę sędziego, dziś Irlandia... Jak to się mawia, błędy są wliczone w ten sport. I ja dalej jestem przeciwna powtórkom video, czy 55 sędziami... Czytam, że Irlandczycy domagają się powtórki meczu. I do tej prośby można by się przychylić :]
Jako, że kibicuję Wiśle, cieszę się, że Słowenia awansowała (oby tylko Kirm jechał do RPA

). Ale przyznam (uwaga powiem to po raz pierwszy i chyba ostatni x)), że Rosji i futbolu Hiddinka będzie mi trochę brakowało. Poza tym, Rosja chyba jednak ma silniejszą kadrę i więcej mogła by zdziałać na MŚ, ale... Jedzie Słowenia i trzymam kciuki za Andraża

Poza tym szkoda mi Kostaryki i Diaza. Nie tylko dlatego, że Junior gra w Wiśle, ale też dlatego, że po prostu Urugwaju... No nie przepadam za nim jakoś specjalnie.
Portugalia - nie wiem czemu ich też... nie lubię. Chyba dlatego, że wszystko kręci się wokół Krysi. Z tej kadry lubię Quaresmę, choć moim zdaniem nie umie on wykorzystać swojego talentu. Wszędzie gra poniżej oczekiwań. A może to już stereotyp, że Ricardo to dobry zawodnik?
Grecja- wolałabym kogoś innego w ich miejsce, ale przynajmniej pewnie pojedzie nasz Kyrgiakos, więc taki mały czerwony akcencik.
Algieria- szczerze to mnie nie obchodzi.
EDIT: *FankaLFC*- Pewnie, my w ogóle nie mamy się co cieszyć, bo przecież nasza
[wspaniała!] reprezentacja nie jedzie