Moderatorzy: ramar, zoltoczerwony, Juluz, Daniel, Gonzo, Szpieg1, AirCanada
adamne napisał(a):To dobra wiadomość, bo pierwszy mecz z Napoli gramy na wyjeździe, 4 dni po Chelsea też na wyjeździe i 4 dni przed City. Przydałby się dla odmiany jakiś mecz z zespołem który nie jest w swojej szczytowej formie, bo PSG i Crvena Zvezda póki co z kompletem punktów w swoich ligach.
Radbug napisał(a):A ja mam jakieś przeczucie, że transfer Piątka i jego dobra forma to zapowiedź odrodzenia Milanu i powrotu tego klubu na salony. Jeśli dostaną się w tym roku do LM czego im życzę to nic nie będzie stało na przeszkodzie. Paqueta i Krzysztof, to dwa świetne transfery, które pomimo braku zgrania już ciągną Milan do góry. Przed ich przyjściem mieli ogromne problemy ze strzelaniem bramek, teraz Piątek strzela jak na zawołanie 6 bramek w 5 meczach chyba, a własnie Paqueta mu asystuje. Milan biedny nie jest i spokojnie mogą zacząć budować nowy całkiem niezły skład dookoła tych 2 zawodników. Wcale nie musza Piątka sprzedawać od razu, bo ile ktoś musiałby za niego zapłacić w takiej formie i po tym jak wyłożyli za niego 35 milionów? 150 milionów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości